Διαβάστε για τους διαγωνισμούς του Δήμου Κέρκυρας
Διαβάστε για τους διαγωνισμούς του Δήμου Κέρκυρας
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαβάστε για τις δημοπρασίες εκμίσθωσης Δήμου Κέρκυρας

Newsletter
*

 
Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις
Πρόσφατα Δελτία Τύπου
 • 18-10-2018, Πρόσληψη διμηνιτών για την Υπηρεσία Καθαριότητας
  Ο Δήμαρχος Κέρκυρας ανακοινώνει:
  Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέγιστης διάρκειας δύο (02) μηνών και συγκεκριμένα εξήντα (60) εργαζομένων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων, επειγουσών, εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κέρκυρας που συνίστανται στην αποκομιδή απορριμμάτων.
 • 17-10-2018, Λειτουργία Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας
  Ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με το Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.) διοργανώνουν και υποστηρίζουν τη λειτουργία «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας».
 • 17-10-2018, "Ένα Σάββατο, ένα παραμύθι" στην Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας
  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Πινακοθήκης του Δήμου Κέρκυρας “Ένα Σάββατο, Ένα Παραμύθι” συνεχίζει τις συναντήσεις του για τον Οκτώβριο.
 • 16-10-2018, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας
  Η οικονομική αλλά κυρίως η κοινωνική κρίση έχει οδηγήσει  το σύγχρονο άνθρωπο σε πολλά αδιέξοδα. Η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία, η μείωση αποδοχών και ασφαλιστικών παροχών, η υποαπασχόληση, η ανισότητα, η προσφυγιά αποτελούν θλιβερή καθημερινότητα για πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, καταγράφεται αύξηση της φτώχειας κατά 40%.
 • 16-10-2018, Στην Κέρκυρα η χορωδία του Νις Σερβίας
  Το  Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί  στο ιστορικό Δημαρχείο,   η  μικτή Χορωδία του Νις της  Σερβίας.
Πρόσφατοι Διαγωνισμοί