ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαβάστε για τις δημοπρασίες εκμίσθωσης Δήμου Κέρκυρας

Newsletter
*

 
Άλλες Απονομές
Κληρίδης
Χρυσό Μετάλλιο Συνόδου Κορυφής
& Αναμνηστική πλακέτα
Με την υπ' αριθμ. 15-168/17-6-1994 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 23/6/1994 το Χρυσό Μετάλλιο Συνόδου Κορυφής και Αναμνηστική πλακέτα στον Γλαύκο Κληρίδη, για την προσπάθεια του για την ειρηνική, μόνιμη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος, για την ουσιαστική του συμμετοχή και συμβολή στη συνεργασία και την φιλία των αδελφών λαών της Ελλάδας και της Κύπρου για να τονιστούν οι ακατάλυτοι δεσμοί αίματος και θυσιών που τους ενώνουν, για να διατρανωθεί εκ μέρους του Λαού της Κέρκυρας η θέληση να στηριχθεί με κάθε μέσο ο δίκαιος αγώνας των Κυπρίων αδελφών μας, για να καταδειχθεί με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι οι αδελφοί Λαοί μας μπορούν να χαράξουν κοινή πορεία προς το μέλλον μέσα από την οικονομική και την πολιτιστική τους κληρονομιά.

Yeltsin
Χρυσό Μετάλλιο Συνόδου Κορυφής
& Αναμνηστική πλακέτα
Με την υπ' αριθμ. 15-168/17-6-1994 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 24/6/1994 το Χρυσό Μετάλλιο Συνόδου Κορυφής και Αναμνηστική πλακέτα στον Boris Yeltsin, για την συμβολή του στην ανάπτυξη των δεσμών λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας στον οικονομικό και πολιτιστικό τομέα, για την προσπάθεια του για την ειρηνική συμβίωση των λαών της Ευρώπης, για την πολυσχιδή του δραστηριότητα, για την ουσιαστική συμμετοχή του και τη συμβολή του στην αλληλοκατανόηση, συνεργασία και φιλία των λαών, για να τονιστούν οι ακατάλυτοι δεσμοί που ενώνουν οικονομικά και θρησκευτικά τους λαούς της Ρωσίας και της Ελλάδας, για να καταδειχθούν οι κοινές πολιτιστικές καταβολές και να εμπεδωθεί το κλίμα συνεργασίας.

Ρωμαίος
Χρυσό Μετάλλιο Συνόδου Κορυφής.
Με την υπ' αριθμ. 16-163/29-6-1995 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 1/7/1995 το Χρυσό Μετάλλιο Συνόδου Κορυφής στον Γεώργιο Ρωμαίο, επειδή έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο και ανεκτίμητη προσφορά στην πόλη μας, στη δημιουργία υποδομών έργων, στην ανάδειξη του ιστορικού κέντρου, στον Πολιτισμό και γενικότερα στην ανάπτυξη και προβολή της Κέρκυρας.