ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαβάστε για τις δημοπρασίες εκμίσθωσης Δήμου Κέρκυρας

Newsletter
*

 
Αργυρά Μετάλλια Κερκυραϊκής Αξιοσύνης
Βλαχοπούλου
Αργυρό μετάλλιο Κερκυραϊκή Αξιοσύνης
Με την υπ' αριθμ. 22-253/12-9-1995 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 5/8/2002 το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνη στην Ρένα Βλαχοπούλου, γιατί ανάλωσε τη ζωή της για να υπηρετήσει τον πολιτισμό μέσα από τις ταινίες της και τις θεατρικές παραστάσεις και συνέβαλε στην ψυχαγωγία του Ελληνικού λαού. Με το ταλέντο της και το καλλιτεχνικό της ανάστημα λάμπρυνε τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο. Επέδειξε πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γενέτειρα της και συνέβαλε στα κερκυραϊκά πολιτιστικά δρώμενα. Με την συμμετοχή της σε ταινίες προσέφερε στην προβολή του νησιού μας. Με την καλλιτεχνική της παρουσία καταξίωσε τον κερκυραϊκό πολιτισμό.

Κορλίρας
Αργυρό μετάλλιο Κερκυραϊκή Αξιοσύνης
Με την υπ' αριθμ. 17-149/14-5-1996 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 20/5/1996 το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνης στον Παναγιώτη Κορλίρα Πρόεδρο του Δ.Σ. & Διευθύνοντα σύμβουλο της Ιονικής τράπεζας της Ελλάδος, γιατί ευεργέτησε το Δήμο μας με σημαντικές χορηγίες για την εκτέλεση έργων πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλεως Κέρκυρας.

Κάρτερ
Αργυρό μετάλλιο Κερκυραϊκή Αξιοσύνης
 Με την υπ' αριθμ. 5-48/8-3-1999 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 25/6/1999 το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνης στον Γεώργιο Κάρτερ, ως εξέχουσα πνευματική προσωπικότητα του τόπου με μεγάλη και σημαντική συνεισφορά στη λογοτεχνία, στην τέχνη, στην κριτική της τέχνης και στην προαγωγή των ελληνικών Μ.Μ.Ε.

Κατσαρός
Αργυρό μετάλλιο Κερκυραϊκή Αξιοσύνης
Με την υπ' αριθμ. 40-410/9-8-1999 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 28/8/1999 το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνης στον Γεώργιο Κατσαρό, για τη συμβολή του στα Μουσικά δρώμενα της Ελλάδας και την προβολή της ιδιαίτερης πατρίδας του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Αργυρό μετάλλιο Κερκυραϊκή Αξιοσύνης Με την υπ' αριθμ. 59-643/13-12-1999 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 30/12/1999 το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνη στον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μεταλληνό, για την αξιόλογη δραστηριότητα του τόσο σε εκκλησιαστικά όσο και σε εθνικά θέματα, με τη συγγραφή πολλών σημαντικών βιβλίων , τη συχνή εκπροσώπηση της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κύπρου σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, για την αμέριστη βοήθεια και προσφορά προς τους συμπατριώτες μας των Αθηνών.

Αργυρό μετάλλιο Κερκυραϊκή Αξιοσύνης Με την υπ' αριθμ. 3-23/7-2-1994 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων απονεμήθηκε την 4/7/1994 το Αργυρό Μετάλλιο Κερκυραϊκής Αξιοσύνης στον Γεώργιο Μακρή, ως άξιο Κερκυραίο, εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα του τόπου με μεγάλη και σημαντική συνεισφορά στην ανιδιοτελή περίθαλψη αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας τόσο ιδιωτικά όσο και ως ιατρού του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου, ιδρυτή του συλλόγου ανθρώπων 3ης ηλικίας της Κέρκυρας, συγγραφέα πλήθους ξενόγλωσσων ιατρικών μελετών, βραβευθέντα με το 1ο βραβείο της E.P.S.O. και θερμό υποστηρικτή των Κερκυραϊκών αιτημάτων για τη δημιουργία επαρκούς και εκσυγχρονισμένου Γηροκομείου στο νησί μας.