Newsletter
*
Νέα & Ανακοινώσεις
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ (9ΗΣ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ( 01/06/2016 )

 

                              

 
             

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 

ΔΗΜΟΣ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ                                     

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κέρκυρα 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ (9ΗΣ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, συνήλθε σε τακτική (9η) Συνεδρίαση, στις 21 Απριλίου 2016, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 20336/15-04-2016  πρόσκλησης.

Από τα θέματα της Η.Δ. συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν τα παρακάτω με την κάτωθι σειρά, λόγω του ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου και βάσει του Κανονισμού λειτουργίας προτάχθηκαν τα κατωτέρω θέματα :

1, 2, 3, 6,  4, 5, 7, 27, 20, 37,  10, 11, 12, 13, 23, 24, 25, 30, 29, 38, 39, 40, 42.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.               Ανακοινώσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Ο κ. Δήμαρχος

1.  Σχετικά με τα εν εξελίξει έργα τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι Μ. Πέμπτη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

Η κ. Γ. Μπούκα

Σχετικά με επισκευές, καθαρισμούς και αποχορτισμούς που είναι απαραίτητοι για τις παιδικές χαρές και ειδικά στην παιδική χαρά στο ΜΠΟΣΚΕΤΟ.

Ο κ. Σ. Κουλούρης

Σχετικά με το Γηροκομείο Κέρκυρας και την άθλια κατάσταση που επικρατεί. Να τεθεί το θέμα στο Συμβούλιο. Κάλεσε όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου να μεταβούν στο Γηροκομείο για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Η κ. Μ.Σ. Υδραίου

Ως Παράταξη γίνονται δέκτες παραπόνων από το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων του περιφερειακού και δημοτικού οδικού δικτύου για τους δρόμους και κυρίως για τα κλαδέματα, τους καθαρισμούς και τους αποxορτισμούς που πρέπει να γίνουν.  Να ληφθεί πρόνοια σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ο κ. Β. Αρμενιάκος.

Σχετικά με την επιδότηση των ελαιοπαραγωγών. Εμπαιγμός από την Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ντόπιο Βουλευτή.

 

2.                  Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (στα πλαίσια ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

Ο κ. Ι. Σερεμέτης

Σχετικά με την Κοινότητα Νεοχωρίου και συγκεκριμένα στα Δραγωτινά. Υπάρχει κατολίσθηση στο δρόμο «Κάνουλα Μικρό Νησί». Από πέρισυ μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί. Τι έχει γίνει και εάν προγραμματίζεται κάποια εργασία και σε τι χρονοδιάγραμμα.

Η κ. Θ. Τσιμπούλη

Σχετικά με λαϊκές συνελεύσεις που γίνονται σε Κοινότητες που διαθέτουν παραλίες με σκοπό την ενημέρωση και τρόπους δράσης για την ανάκτηση των γαλάζιων σημαιών. Θα παραχωρήσει το κράτος στους Δήμους τις παραλίες; Από ποιους κωδικούς θα καλυφθούν οι δαπάνες για την πρόσληψη ναυαγοσωστών; Της προμήθειας εξοπλισμού ή επισκευής του (διάδρομοι, καμπίνες κ.λ.π.);  Επίσης, σχετικά με τα χρήματα που ζητήθηκαν από τους κατοίκους, φορείς, επαγγελματίες σε λαϊκή συνέλευση στον Ύψο για να συνδράμουν για τη διαμόρφωση των παραλιών ενόψει της νέας τουριστικής σαιζόν.

Η κ. Μ.Σ. Υδραίου

Σχετικά με έντονα παράπονα ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και γενικότερα ιδιοκτησιών στον παραλιακό δρόμο της Αχαράβης σχετικά με τα ανοιχτά σημεία στο δρόμο από τις εργασίες για το έργο του βιολογικού (σκαμμένοι δρόμοι, χώματα, λακούβες, σκόνη). Έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς ο παραλιακός δρόμος. Δεν βλέπουμε να γίνονται έργα αποκατάστασης. Τι σκοπεύετε να κάνετε γι’ αυτό;  

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ

Ο κ. Σ. Ρίγγας

Σχετικά με το δρόμο στην Ευαγγελίστριας, μπροστά στην Εκκλησία, έχει πέσει ένα δέντρο και που είναι επικίνδυνος.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ο κ. Στ. Πελάης

Σχετικά με προσχώσεις στα λιμάνια Πετριτή και Λευκίμμης. Εάν έχουν γίνει ενέργειες για καθαρισμούς.

Ο κ. Β. Αρμενιάκος

Σχετικά με αφαίρεση υδρομετρητών που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο. Εάν ισχύει η προηγούμενη Απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ που για αυτές τις περιπτώσεις υπήρχαν κάποιες εξαιρέσεις (άνεργοι, ΑΜΕΑ). Πρέπει να συζητηθεί το θέμα των τιμολογίων και συγκεκριμένα το ζήτημα λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ. Έχουμε καταθέσει αιτήματα για να μας δοθούν στοιχεία και με προτάσεις στη συζήτηση τέτοιου θέματος. Εάν υπάρχει πρόθεση να γίνει σύντομα αυτή η συζήτηση.

Ο κ. Χ. Χαραλάμπους

Σχετικά με τη λαϊκή συνέλευση στις Νυμφές και τα αιτήματα των κατοίκων που παραμένουν τα ίδια από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Τοιχίο αντιστήριξης για το Δημοτικό Νεκροταφείο, Κοινοτικό Γραφείο – Επιδιορθώσεις – Μονοδρόμηση από Πλάτωνα προς Νυμφές – Αποχέτευση (υπάρχει μελέτη από τον π. Δήμο Θιναλίων και δεν έχει αξιοποιηθεί) – Λάθος στην απογραφή και από Δημοτική Κοινότητα Νυμφών έγινε Τοπική Κοινότητα, γι’ αυτό και υπάρχουν μειώσεις στις πάγιες που λαμβάνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας. Τι προτίθεται η Δημοτική Αρχή να κάνει με αυτά τα προβλήματα.

 

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σ. Βλάχος

Σχετικά με την εσωτερική μετακίνηση υπαλλήλου της ΔΕΥΑΚ   καθώς και με το θέμα της οργανικής θέσης στη ΔΕΥΑΚ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου. Έλαβε γνώση για τα θέματα αυτά ο κ. Δήμαρχος; Εάν μπορεί να πληροφορηθεί από τη ΔΕΥΑΚ για τα θέματα  που αφορούν στο νησί.

 

Ο  Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Γκούσης

Σχετικά με μηχανήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας στη Λευκίμμη. Δεν γίνεται καθαρισμός στην περιοχή. Διαμαρτυρίες από τους κατοίκους. Θα γίνουν επισκευές στα μηχανήματα και αντικατάσταση των ελαστικών;

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

1.                  Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως α) της μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους και β) της διαθέσεως της σχετικής πιστώσεως. (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-206). Εγκρίθηκε ομόφωνα το κατεπείγον του θέματος και ομόφωνα η εισήγηση (ημέρα αναχώρησης 21-04-2016 και επιστροφής 21-04-2016).

2.                  Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως α) της μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους και β) της διαθέσεως της σχετικής πιστώσεως. (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-207). Εγκρίθηκε ομόφωνα το κατεπείγον του θέματος και ομόφωνα η εισήγηση (ημέρα αναχώρησης 25-04-2016 και επιστροφής 25-04-2016).

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Να συζητηθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο – άμεσα – το θέμα του λιμανιού της Αλύπας.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

3.                  Συζήτηση και λήψη Αποφάσεως επί του Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Κέρκυρας, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 15-1/15-12-2015 Αποφάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-208). Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τις θετικές ψήφους των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων της Παρατάξεως της Πλειοψηφίας και των Ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Σ. Βλάχου και Ν. Γκούση, αρνητική ψήφο των Παρατάξεων ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, τη δήλωση ΠΑΡΩΝ της Παρατάξεως ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, όπως υποστηρίχθηκε η θέση των Παρατάξεων.

4.                  Διατύπωση γνώμης για την μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ''Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Κεντρικής Κέρκυρας'' στη θέση ''Ακροκέφαλος'' Τεμπλονίου της Δημοτικής Ενότητας Κέρκυρας του Δήμου Κέρκυρας (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-210). Κατά πλειοψηφία θετική η γνωμοδότηση, κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας. Οι Παρατάξεις ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Γκούσης και Σ. Βλάχος ψήφισαν αρνητικά όπως υποστηρίχθηκε η θέση τους. Θετικά γνωμοδότησε η Παράταξη της Πλειοψηφίας.

5.                  Συζήτηση για την κατάσταση επείγουσας ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο χώρος του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και η οποία αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία βόμβα υγειονομική-οικονομική-τουριστική, η οποία απειλεί το Δήμο και τους συνδημότες μας και κήρυξη του χώρου αλλά και του Δήμου μας στο σύνολό του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.  (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-211). Απορρίφθηκε η εισήγηση, με τις αρνητικές ψήφους των Παρατάξεων της Πλεοψηφίας, ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ με τις παρατηρήσεις που έθεσε, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με τις παρατηρήσεις που έθεσε, οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Γκούση και Σ. Βλάχου. Θετικά ψήφισε την εισήγηση η Παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ.

6.                  Ψήφιση της εισηγητικής έκθεσης του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας Κ.Ε.Δ.Κ. με την οποία τεκμηριώνονται τα έσοδα και τα έξοδά του, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από Δημοτικό Προϋπολογισμό, με βάση το άρθρο 259 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 14 του άρθρου 10 του Ν. 4071/2012 (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-209). Προτάχθηκε για συζήτηση μετά το 3Ο θέμα της Η.Δ. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

7.                  Συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί αιτήματος της εταιρείας ΜΑΡΙΝΑ ΓΟΥΒΙΩΝ Α.Ε. (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-212) Εγκρίθηκε ομόφωνα.

10. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως 1ης παρατάσεως προθεσμίας του έργου ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΙΚΙΣΜΩΝ, ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΘΩΝΩΝ'' (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-216) Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τη δήλωση ΠΑΡΩΝ της Παρατάξεως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

11. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως 1ης παρατάσεως προθεσμίας του έργου ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΙΚΙΣΜΩΝ, ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ'' (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-217) Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τη δήλωση ΠΑΡΩΝ της Παρατάξεως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

12. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως 1ης παρατάσεως προθεσμίας του έργου ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΙΚΙΣΜΩΝ, ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ'' (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-218) Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με την αρνητική ψήφο της Παρατάξεως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

13. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως χορηγήσεως 1ης παρατάσεως συμβατικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου ''ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ''ΝΟΤΟΣ ΜΠΕΤΟΝ'' ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ'' 7ου ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ''ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Δ.Δ. ΕΣΠΕΡΙΩΝ, Δ.Δ. ΘΙΝΑΛΙΟΥ, Δ.Δ. ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ ΚΑΙ Δ.Δ. ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ) με κωδικό MIS 365209 (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-219). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

20. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΣΩΠΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ'' (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-214). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

23. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως εκτέλεσης των εργασιών επιχωμάτωσης στον Χ.Α.Δ.Α. Ερείκουσας, με ανάθεση σε τρίτους (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-220). Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τη δήλωση ΠΑΡΩΝ της Παρατάξεως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

24. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως εκτέλεσης των εργασιών επιχωμάτωσης στον Χ.Α.Δ.Α.  Οθωνών, με ανάθεση σε τρίτους (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-221). Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τη δήλωση ΠΑΡΩΝ της Παρατάξεως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

25. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως εκτέλεσης των εργασιών επιχωμάτωσης στον Χ.Α.Δ.Α. Μαθρακίου, με ανάθεση σε τρίτους (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-222). Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τη δήλωση ΠΑΡΩΝ της Παρατάξεως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

27. Λήψη Αποφάσεως περί εγκρίσεως προσθήκης δραστηριότητας σε άδεια άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου επ΄ ονόματι ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΑΣ του ΓΙΑΝΝΗ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-213). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

29. Έγκριση της υπ΄ αριθμόν 6-16/04-04-2016 Αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κέρκυρας περί αναμόρφωσης του Δημοτικού Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2016 (9-224). Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με την αρνητική ψήφο της Παρατάξεως ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ.

30. Έγκριση των υπ΄ αριθμών α) 5-16/15-03-2016 Αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κέρκυρας περί καθορισμού τιμής για την τοποθέτηση τριών μηχανημάτων οπτικής περιήγησης (κιάλια με κέρματα), σε κοινόχρηστο χώρο εκτάσεως 1 τ.μ. στις θέσεις: α) πάνω από ΝΑΟΚ β) πάνω από Φαληράκι και γ) Μαντρακίνα σε συνέχεια της υπ΄ αριθμόν 14-516/31-10-2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και β) 6-19/04-04-2016 Αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κέρκυρας περί καθορισμού τελών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων Δήμου Κέρκυρας για το υπόλοιπο του 2016. (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-223). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

37. Συμπλήρωση των υπ. αρ. 6-87/07.03.2016 και 6-88/07.03.2016 Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας περί ορισμού υπολόγου διαχειριστή (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-215). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

38. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης του προγράμματος «Βαλκανικής-Μεσογείου» (Balkan-Mediterranean) 2014-2020 με το  έργο «IRC -HER.M.E.S.” (InterRegional Cultural HERitage Management e-System)» (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-225). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

39. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης του προγράμματος «Βαλκανικής-Μεσογείου» (Balkan-Mediterranean) 2014-2020 με το έργο «Network for the cycle economy and recycling systems» (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-226). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

40. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης του προγράμματος «Βαλκανικής-Μεσογείου» (Balkan-Mediterranean) 2014-2020 με το  έργο ««Clever Network for solar city light» » (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-227). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

42. Αντικατάσταση Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Κέρκυρας. (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 9-228). Αντικαταστάθηκε η κ. Σοφία Καρύδη από την κ. Μαρία Λάμπουρα. Ομόφωνα.

 

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

 


Επιστροφή