Newsletter
*
Δελτία Τύπου
 

Νέα:  
Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα ΟΣΑΑΧ Δ. Κέρκυρας (1) Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα ΟΣΑΜΝ Δ. Κέρκυρας (1)
Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα ΟΧΕ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (1)
Βρέθηκαν 2.043 εγγραφές, εμφανίζονται από 1.971 έως 1.980.Πρώτη 194195196197198199200201 Τελευταία
Τίτλος
Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, επισκέφτηκαν οι αρχηγοί των ομάδων υδατοσφαίρισης, που συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά «Κύπελλο Σαμαρτζίδης - Αλιφιεράκης» 24-06-2011 -  Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, επισκέφτηκαν οι αρχηγοί των ομάδων υδατοσφαίρισης, που συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά «Κύπελλο Σαμαρτζίδης - Αλιφιεράκης»
Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, επισκέφτηκαν σήμερα οι αρχηγοί των ομάδων  υδατοσφαίρισης, που συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά «Κύπελλο Σαμαρτζίδης  - Αλιφιεράκης», ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής  Ομοσπονδίας  κ. Κατσαρός και  οι διαιτητές των αγώνων, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΝΑΟΚ, κ. Σπύρο Μίχα.
Αντιπροσωπεία του Δήμου Κέρκυρας στην Πάφο, προκειμένου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του «Κατακλυσμού» 22-06-2011 -  Αντιπροσωπεία του Δήμου Κέρκυρας στην Πάφο, προκειμένου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του «Κατακλυσμού»
.Με την ευκαιρία της Γιορτής του «Κατακλυσμού», συνήλθε σε σύσκεψη  και το Δίκτυο Αδελφοποιημένων πόλεων της Ελλάδας με την Πάφο, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές της  τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.
 Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή, επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Αθήνα κ. George Ciamba 20-06-2011 -  Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή, επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Αθήνα κ. George Ciamba
Το Δήμαρχο Κέρκυρας  κ. Γιάννη Τρεπεκλή, επισκέφθηκε  σήμερα το πρωί  ο Πρέσβης  της Ρουμανίας  στην Αθήνα κ. George Ciamba. Τον Πρέσβη συνόδευε, o   πρόξενος της Ρουμανίας στην Κέρκυρα   κ. Αλεξάνδρας Γαρδικιώτης.
Δ.Σ. Κέρκυρας: Ενημέρωση και συζήτηση περί της κατάστασης και της προοπτικής των ιστορικών μνημείων του Δήμου Κέρκυρας 08-06-2011 -  Δ.Σ. Κέρκυρας: Ενημέρωση και συζήτηση περί της κατάστασης και της προοπτικής των ιστορικών μνημείων του Δήμου Κέρκυρας
Το θέμα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλής κάνοντας συνοπτική ενημέρωση για την επικρατούσα κατάσταση σε μνημεία και ιστορικούς τόπους όλου του Δήμου Κέρκυρας καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν, ως ακολούθως:
Η απόφαση του Δ.Σ. Κέρκυρας για τους εργαζόμενους στο «Ακτή Μεσογγή» και την επαναλειτουργία του «Γυαλισκάρι» 08-06-2011 -  Η απόφαση του Δ.Σ. Κέρκυρας για τους εργαζόμενους στο «Ακτή Μεσογγή» και την επαναλειτουργία του «Γυαλισκάρι»
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011, συζητήθηκε το θέμα της επαναπρόσληψης των εργαζομένων του ξενοδοχείου «Ακτή Μεσογγής» και της λειτουργίας του ξενοδοχείου «Γυαλισκάρι», σε υλοποίηση της απόφασης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου...
6ος Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου 10.000 μ. και ο ημιμαραθώνιος 21.100 μ. 06-06-2011 -  6ος Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου 10.000 μ. και ο ημιμαραθώνιος 21.100 μ.
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Κυριακή (5/6/2011)  o  6ος Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου 10.000 μ. και ο ημιμαραθώνιος 21.100 μ., με αφετηρία το Σχολικό Κέντρο Κυνοπιαστών και το  Βρεφονηπιακό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Αχιλλείων αντίστοιχα και τερματισμό την πλατεία των Μπενιτσών.
06-06-2011 -  Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη κ. Αλέξανδρος Πουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση για το Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
  Ο Δήμος Κέρκυρας στηρίζει το θεσμό αυτό ώστε οι κάτοικοι να είναι αποδέκτες των παρεχόμενων υπηρεσιών της δράσης η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της οικογενειακής συνοχής των ηλικιωμένων, στην αποφυγή ιδρυματικής φροντίδας και την παραμονή των ηλικιωμένων και ΑμεΑ στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον τους εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Συνάντηση Δημάρχου Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλο 06-06-2011 -  Συνάντηση Δημάρχου Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλο
Τον Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του εθελοντικού Οργανισμού.
Στον Δήμαρχο Γ. Τρεπεκλή οι αθλητές των «Αγώνων Νήσων Μεσογείου» 03-06-2011 -  Στον Δήμαρχο Γ. Τρεπεκλή οι αθλητές των «Αγώνων Νήσων Μεσογείου»
Με πολλά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στην Κέρκυρα οι αθλητές της αποστολής του Δήμου Κέρκυρας, που έλαβαν μέρος στους Αγώνες Νήσων Μεσογείου, που διεξήχθησαν στο Παλέρμο της Σικελίας από τις 23 – 28 Μαΐου 2011.
Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, η αρχαιότερη και διασημότερη ομάδα Κρίκετ της Αγγλίας Marylebone Cricket Club (MCC). Την ομάδα συνόδευε  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Νικήτας. 01-06-2011 -  Το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, η αρχαιότερη και διασημότερη ομάδα Κρίκετ της Αγγλίας Marylebone Cricket Club (MCC). Την ομάδα συνόδευε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Νικήτας.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την αγγλική ομάδα  και εξέφρασε  την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου  στην προσπάθειες  που καταβάλλει η Ομοσπονδία  Κρίκετ για την αναβάθμιση του αθλήματος.