ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ "ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ" - ΟΡΜΟΣ ΓΟΥΒΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κέρκυρα,5 Ιουλίου 2016
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας,
Παιδείας, Πολιτισμού
Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Μιχαήλ Θεοτόκη
49100 Κέρκυρα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  Σύμφωνα με την υπ.αρίθμ.: Δ22/οικ.22418/730,Φ.Ε.Κ.1488/26-5-2016,Τεύχος Β, απόφαση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών  για την << Ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας Παιδικών Εξοχών – Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους>>. 
Οι  παιδικές εξοχές-κατασκηνώσεις «ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ» που βρίσκονται στον όρμο  Γουβιών Κέρκυρας , θα λειτουργήσουν για το έτος 2016 και  για το διάστημα από 14 Ιουλίου 2016 μέχρι 04 Σεπτεμβρίου 2016 και θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών που έχουν ανάγκη για παραθερισμό, παιδιά με αναπηρίες, ηλικιωμένοι είτε επισκέπτονται Κ.Α.Π.Η. είτε όχι και ενήλικοι με αναπηρίες.
    Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι πέντε:

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι τέσσερις:

  • Πρώτη Κατασκηνωτική Περίοδος :  14 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη μέχρι 23 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο. ( για παιδιά με αναπηρία).
  • Δεύτερη Κατασκηνωτική Περίοδος : 24 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή  μέχρι 31 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή. ( για Κ.Α.Π.Η. και δικαιούχους ενήλικες).
  • Τρίτη Κατασκηνωτική Περίοδος : 01 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα  μέχρι 14 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή. (για παιδιά από 11 έως 16 ετών).
  • Τέταρτη Κατασκηνωτική Περίοδος: 20 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο μέχρι  27 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο .(φιλοξενία παιδιών ΄΄Κιβωτός του Κόσμου΄΄,παιδιών του Ορφανοτροφείου Κέρκυρας και παιδιών από 6 έως 16 ετών).
  • Πέμπτη Κατασκηνωτική Περίοδος:29 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα μέχρι 04 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή.( για Κ.Α.Π.Η. και δικαιούχους ενήλικες).

Οι αιτήσεις   θα υποβληθούν στο γραφείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Δήμου Κέρκυρας που βρίσκεται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας  (πρώην Νομαρχία), Σαμάρα 13  (ισόγειο)  στην δημοτικό υπάλληλο Ζερβού Αγγελική από Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016  μέχρι  και Τρίτη12 Ιουλίου 2016, τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 πμ – 13:00.
Τηλέφωνα επικοινωνίας :Ζερβού Αγγελική 2661362129        

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία θα συνοδεύουν την αίτηση θα είναι τα εξής:
1) Εκκαθαριστικό αρμόδιας ΔΟΥ για το Οικονομικό Έτος 2015.
2) Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασφαλιστικού φορέα.
3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο Δήμο.
4) Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται : η κατάσταση υγείας του παιδιού ,ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά  εμβόλια ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα  και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις  (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π.)


Για την εγγραφή ατόμων με αναπηρία,  οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία μέσω του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.ΜΕ.Α Κέρκυρας, που εδρεύει στην Β΄ Πάροδο Ελευθερίου Βενιζέλου 5.
Για την εγγραφή ηλικιωμένων ατόμων οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται ατομικά ή συλλογικά μέσω των Κ.Α.Π.Η. που συμμετέχει κάθε ηλικιωμένος.

(Σημείωση:Κάθε άτομο θα έχει μαζί του κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και τα προσωπικά του είδη.η).

Από το  Διοικητικό Συμβούλιο
των  Παιδικών Εξοχών- Κατασκηνώσεων
 ''Σταμάτιος Δεσύλλας''


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player