ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαβάστε για τις δημοπρασίες εκμίσθωσης Δήμου Κέρκυρας


 
Newsletter
*

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

--> Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου
ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ   10. 000 μ. και 21.100 μ. (ημιμαραθώνιος)

   Ο Δ.Ο.Π.Α.Π.  διοργανώνει τον 7ο Αχίλλειο Αγώνα Δρόμο 10.000 μ. και 21.100 μ. (ημιμαραθώνιος). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις  3 Ιουνίου 2012,  ημέρα Κυριακή και ώρα 9 π.μ.

α) τον  7ο    ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ  10.000 μ.
    Η αφετηρία θα είναι το Σχολικό Κέντρο  Κυνοπιαστών με κατεύθυνση τη διασταύρωση του Ποντή, το  Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αχιλλείων, τη διασταύρωση Βρυώνη, θ΄ ακολουθήσουν την Εθνική Λευκίμμης, περνώντας από τη Χρυσίδα, το Πέραμα Γαστουρίου, τη Γέφυρα του Κάιζερ και θα τερματίσουν στην πλατεία των Μπενιτσών.

β) τον  7ο    ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ  21.100 μ. (ημιμαραθώνιος)
    Η αφετηρία θα είναι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Αχιλλείων επί της Εθνικής Γύρου Αχιλλείου, με κατεύθυνση τη διασταύρωση του Ποντή, τα Δ.Δ. Καστελλάνους Μέσης, Κουραμάδες, Καλαφατιώνες, Καστελλάνους (μέσω εσωτερικού δρόμου), Αγ. Προκόπιο,  Εθνική Γύρου Αχιλλείου, Πικουλάτικα, Εθνική Λευκίμμης, Πέραμα Γαστουρίου, Γέφυρα Κάϊζερ και θα τερματίσουν στην πλατεία των Μπενιτσών.

 

ΣΚΟΠΟΣ
    Ο  ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  σκοπό έχει ν΄ αναπτύξει αθλητικά κίνητρα στο Δήμο της Κέρκυρας, όπου λαμβάνουν χώρα  ελάχιστες  αθλητικές εκδηλώσεις με διεθνή χαρακτήρα, αλλά και να προάγει το δίπτυχο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΥΓΕΙΑ».


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  Στον αγώνα  μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ, αθλητικά σωματεία, αθλητές των Συλλόγων Δρομέων Υγείας, βετεράνοι αθλητές, μαθητές και φίλαθλοι και των δύο φύλων.

Περισσότερες Πληροφορίες στο αρχείο της Προκήρυξης του Αχίλλειου Αγώνα Δρόμου .
  
 Η Γραμματεία θα βρίσκεται και για τους δύο αγώνες στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Αχιλλείων επί της Εθνικής Γύρου Αχιλλείων.Προβολή άρθρου